Downloads

Op deze pagina vind je downloads van complete zoektochten , puzzels enz... 

Lees steeds de erbij horende inlichtingen. 

De zoektocht VIRTUEEL BRUGGE verloopt volledig ONLINE ! Je wordt naar een website geleid met afbeeldingen van gebouwen in Brugge (meestal binnenzichten). Aan de hand daarvan los je THUIS een aantal vragen op. Deelnemen gratis. Inzenden voor de prijzen: 2 euro. (dat is dus ook bijna gratis.)

ONLINE zoektocht VIRTUEEL BRUGGE downloads

Route/Vragen

Woordje uitleg

Antwoordenblad

Voor SPEUREN IN LICHTERVELDE heb je de keuze uit een klassieke zoektocht MET valletjes (Winterzoektocht) of een eenvoudige Fotozoektocht. Inzenden voor de prijzen: 3 euro. In principe enkel papieren exemplaren op aanvraag. (bij voorkeur aan inrichter Jef Delrue)

Speuren in LICHTERVELDE: downloads

Winterzkt

Antw.blad

FOTOzkt

Antw.blad

LISSEWEGE HET WITTE DORP  is een zoektocht met enkele addertjes onder het gras. Downloaden is op zich gratis maar wie wil inzenden (voor de prijzen) wordt verzocht 5 euro per antwoordformulier te storten op de rekening van Dirk Temmerman. Zie knopje 'info'.

LISSEWEGE 'Het Witte Dorp' downloads

Route/Vragen

Info

Antwoordenblad

Wandelzoektocht OUD REKM is een zoektocht met enkele addertjes onder het gras. Downloaden is op zich gratis maar wie wil inzenden (voor de prijzen) wordt verzocht 5 euro per antwoordformulier te storten op de rekening van Willy Maesen. Zie knopje 'info'.

OUD-REKEM Wandelzoektocht downloads

'Gewone' zkt

Info

Fotozoektocht

Reglementenbrochure regels/afspraken !

37 ste Huiswerkzoektocht Cabora !